BLUES’N’FOOD-konceptet er præcis hvad navnet siger: En aften hvor mad og musik går op i en højere enhed, når der fyres op under både gryder og garvede musikere. Her er noget til alle sanser!

Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater hvori der er nogle faste ingredienser, men hvor man derefter tilføjer det, som man synes passer.

Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo – umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder. Det sker i et forsøg på at ramme et personligt udtryk i musikken, der både rummer den traditionelle blues, samt noget af den europæiske/amerikanske folkemusik, der fungerer sammen med bluesmusikken.

HP lange har været på blues/folk-scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er på den danske bluesscene, og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – to har taget prisen. Alle medlemmer i Big Gumbo bandet har spillet blues gennem mange år sammen med utallige danske og udenlandske bluesartister.

I 2020 er HP Lange og bandet aktuel med nyt album ”I feel fine” og nyt bandnavn: HP Lange Big Gumbo

”Vi får det hele, som man sikkert hadde sagt på dansk. Og det fungerer. Det fungerer som bare det! Jeg elsker den nye og folkelige stilen til HP Lange Big Gumbo, den stemningen og den store livsgleden som gjenspeiles.”
Bjørn Wiksaas Blues News NO

mere kultur
25.09.20
I Think You’re Awesome & Taïga String Quartet
Koncert
130 DKK (Medlem: 100 DKK)
02.10.20
Nancy Harms/Peter Rosendal Quartet
Koncert
150 DKK (Medlem: 120 DKK)
09.10.20
The White Album
Koncert
150 DKK (Medlem: 120 DKK)