Louisiana Night med Blues’n food

Blues’n food – konceptet er præcis hvad navnet siger: Southern cooking og groovy blues, der går op i en højere enhed. I udekøkkenet regerer Lars Hagemann som altid med sikker sans for the southern style. Der er med andre ord tale om et arrangement, som forkæler ører og smagsløg i lige høj grad, og fra deltagere i tidligere arrangementer med Blues’n food forlyder det, at kombinationen er en sikker billet til ’den syvende southern himmel’.

Musikken leveres denne aften af Esben Just, HP Lange og band. Både Just og Lange har dybe musikalske rødder i blues, jazz og gospel. Esben Just har sammen med SpJustFrost og sine egne trioer gjort specielt musikken fra New Orleans til sit varemærke, og HP Lange er funderet i bluestraditionen – han har selv boet i New Orleans, hvor den specielle sound fra byen og fra Louisiana er krøbet under huden.

I koncerter med Esben Just & HP langes trio kan publikum nyde det frugtbare samarbejde mellem

to solister, der kender deres virkemidler og elsker musikken de fremfører. Når de sammen lægger fra land med en af Danmarks bedste rytmesektioner – Jens Kristian Dam og Dave Stevens – er der garanteret en råswingende koncert fra start til slut.

Kort og godt: Mad og musik Louisiana-style. Det bliver groovy, spicy, tasty’n great!

mere kultur
09.10.20
The White Album
Koncert
150 DKK (Medlem: 120 DKK)
24.10.20
Mike Stern Quartet
Koncert
300 DKK (Medlem: 250 DKK)
27.10.20
Teitur
Koncert
250 DKK (Medlem: 200 DKK)