Siden FABRÄK debuterede tilbage i foråret 2021, har de taget Danmark med storm. Den hypede duo har i år udgivet deres anmelderroste debutalbum RIGE BØRN LEGER BEDST, spillet over 50 koncerter over hele landet og er nu nomineret til Årets Nye Danske Livenavn ved DMA. Nu er de tilbage med singlen ”TO FINGRE”, og forude venter deres største turné til dato.

Det seneste års tid er FABRÄK gået fra at være en punket undergrundsduo til at være et act, som hele musikdanmark har spærret øjnene nysgerrigt op for. De har formået at samle unge som ældre til deres vilde koncerter på sommerens festivaler, og nu annoncerer FABRÄK, at de spiller i 23 byer til foråret 2023. Anton og Sixten udtaler:

”Vi er mere klar end nogensinde til at spille for jer i hele Danmark. Det er helt vildt at kunne tage på så lang en tour. Der er virkelig ikke noget federe end at spille den her slags koncerter. VI GLÆDER OS!”

Weekendavisen skrev:
“Det sker, at der i den evige mediestrøm lyder noget så originalt og anderledes, at antennerne sitrer ved signalets kraft. Som nu duoen FABRÄK.”

Soundvenue skrev:
”FABRÄK holder lige en eksplosion af en fest – men bagefter kommer de efter tronen” mens Berlingske i en 5-stjernet anmeldelse skrev: ”Hold på hat og briller. Det kan godt gå hen at blive voldsomt”.

Men hvad gør man så, efter en eksplosion af en debut? Så originalt, så larmende og så modigt. Så hører man den nye single ”TO FINGRE” og bliver overbevist på ny om, at FABRÄK har gang i noget, som ikke bare er for sjov. De tager kritikken, som de har fået, med sig ind i tekstuniverset, og giver to fingre til janteloven.

mere kultur
04.02.23
Amanda Ginsburg
Svenske jazzperler
165 DKK (Medlem: 120 DKK)
17.02.23
SUN
Brutal Pop
165 DKK (Medlem: 120 DKK)
28.02.23
Livestream: Hvad Grønlands indlandsis lærer os
Naturvidenskabeligt foredrag
Gratis