Hugo Helmig

Koncerten er desværre aflyst. Hugo Helmigs agent skriver:

Hugo Helmig aflyser sin danmarks turné og indstiller karrieren på ubestemt tid. Angst sætter en stopper for den unge sangers turné og kommende udgivelser.

For tre år siden drev angst Hugo Helmig ud i et omfattende kokainmisbrug. Et misbrug, der satte en midlertidig stopper for en kometkarriere med store hits i både Danmark og udlandet. Efter en lang, sej kamp fik Hugo gjort op med misbruget, men angsten forsvandt aldrig helt. Nu tvinger den ham til at stoppe karrieren helt. Det betyder, at den lange Danmarksturné, som han netop har taget hul på, er aflyst, og at den kommende musikudgivelse af ”LULU Vol. 3” ikke bliver til noget. Alt lukkes ned på ubestemt tid, og det er på nuværende tidspunkt ikke sikkert, at Hugo vender tilbage til musikken.

Hugo Helmig udtaler:

”Jeg må indse, at selv om jeg lykkedes med at komme helt ud af mit misbrug, så har jeg ikke fået kontrol med den angst, der fik mig ud i misbruget. Angsten er lige nu så voldsom, at jeg på ingen måde kan gennemføre min planlagte turné, og jeg har også indset, at jeg må stoppe karrieren helt, hvis jeg skal have fikset det, der er gået i stykker inden i mig. Jeg ved, at jeg skuffer fans, mit band og alle dem, der arbejder med mig, men jeg føler ikke, at jeg har noget valg. Lige nu må jeg ofre det, jeg holder allermest af, nemlig musikken.”

Musikselskabet The Bank, der har arbejdet med Hugo Helmig siden begyndelsen af hans karriere, er indforstået med beslutningen, men trist over, at det ender. Jakob Sørensen, direktør i The Bank udtaler:

”Jeg har den dybeste respekt for Hugos beslutning, selv om det selvfølgeligt er utroligt trist at måtte stoppe her. Jeg ved, hvor hårdt Hugo har kæmpet de seneste år, og hvor langt han allerede er nået. At komme ud af et misbrug er en stor bedrift i sig selv, men når karrieren står i vejen for at komme helt i mål, kan man som musikselskab ikke gøre så meget andet end at bakke ud og bakke op. Så det er det, vi gør. Og så drømmer vi om, at Hugo en dag ringer og siger, at han er klar igen, men det er selvfølgelig helt op til ham selv.”

Alle billetter til koncerten på Kulturloft er refunderet, og vi ønsker Hugo Helmig alt det bedste.

mere kultur
03.12.21
Julefilm for hele familien
Familiearrangement
Gratis
04.12.21
The White Album
Koncert
170 DKK (Medlem: 125 DKK)