Ida Wenøe har over de seneste fem år, gennem hundredevis af livekoncerter over hele Europa og Nordamerika, opbygget et ry som en fremragende live-performer, sanger og sangskriver indenfor genren Nordic Folk Noir. Hun har skabt sit helt eget univers ved at sammenblande forbilleder som Nick Drake, Sufjan Stevens og Leonard Cohen med sine danske rødder fra Carl Nielsen til Sebastian, og hendes to soloalbums Time of Ghosts fra 2017 og The Things We Don´t Know Yet fra 2019 har meget fortjent høstet fantastiske anmeldelser.

En livekoncert med Ida Wenøe er altid en nærværende og intens oplevelse, hvor hun leverer sine stærke melodier og tekster på en måde, som går helt ind under huden på lytteren, uanset om hun optræder med sit band The Silver Cords eller solo. Hun sammenlignes ikke uden grund med ikoner som Kate Bush, Tori Amos, Sufjan Stevens og Leonard Cohen – tilsat et skud Twin Peaks og en umiskendelig nordisk vibe.

“Ida Wenøe spiller klassisk folk med en vibe af blød 50’er rock. Hendes lyd er varm og opløftende, med stor kærlighed til det rå og upolerede. Hun er en sanger og sangskriver med lysende øjne, ærefrygt for Leonard Cohens legendariske sangtekster, og hun finder stor inspiration i filmskaberen David Lynches mørke film noir-univers i kultserien Twin Peaks.” 
(Denni Ian, Fine Spind, 3. oktober 2019)

mere kultur
01.10.21
Admiral Awesome (+ pizza)
100 DKK (Medlem: 100 DKK)
05.10.21
Big Bang og det usynlige univers
livestream-foredrag
Gratis
09.10.21
House of secrets / album release
Koncert
Gratis