Elektro-akustisk, impressionistisk kammerjazz på dybt vand.

Akustiske instrumenter blandet med subtil elektronik, skaber i hænderne på de tre musikere og gamle venner et tredimensionelt lydunivers med elementer af Debussy, kollektiv improvisation og knitrende elektroniske flader. Det er ordløs historiefortælling som skaber billeder på nethinden og tager dig med ud på en rejse dybt nede under havets overflade og langt ud på den Sibiriske steppe.

Bandet består af tre store jazzpersonligheder fra forskellige steder i Europa. Marc Méan. som spiller klaver og elektronik, har base i Zürich i Schweiz, hvor han har gang i en fascinerende solokarriere med sine elektroniske maskiner og tangenter, og også spiller med nogle af de store navne som Mats Up.

Tobias Wiklund har længe huseret på den Københavnske jazzscene med blandt andre Maria Faust, Snorre Kirk Kvintet, Simon Toldam og DR’s Big Band, men flyttede i begyndelsen af 2020 tilbage til Stockholm og er på rekordtid blevet en stort profil på jazzscenen der, samtidig med at han stadig er et efterspurgt navn i Danmark.

Jesper Thorn har senest besøgt Maltfabrikken med flamenco-danser Selene Munoz og som en del af Katrine Madsens band. Han har længe gjort sig bemærket på den danske jazzscene, men har de seneste år begivet sig ud på nye eventyr med flamenco og ballet-dansere og med blandt andre Jørgen Leth og Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter.

De tre musikere mødtes tilbage i 2007 i København og har spillet sammen i mange forskellige konstellationer inden Jesper Thorn i 2015 samlede bandet. I 2016 udgav Jesper sit første album med dette band, som hedder ”Big Bodies of Water”. Pladen blev af Berlingske Tidende kåret som en af årets ti bedste jazzudgivelser sammen med navne som Keith Jarret og Norah Jones, og Niels Overgaard fra jazznyt kårede pladen som en af årets ti bedste danske jazzplader.

Glæd dig til en koncert med tre nyskabende og spændende musikere af international klasse.

Besætning:
Tobias Wiklund (SE): Trompet & Cornet
Marc Méan (Sw): Klaver & elektronik
Jesper Thorn (DK): Kontrabas & elektronik

mere kultur
01.10.21
Admiral Awesome (+ pizza)
100 DKK (Medlem: 100 DKK)
05.10.21
Big Bang og det usynlige univers
livestream-foredrag
Gratis
09.10.21
House of secrets / album release
Koncert
Gratis