Mols Sessions er et musikalsk fællesskab bestående af Lise Dres, Karen Cecilie Cæsar, Astrid Fabrin og Christina Strandholdt, alle bosat i Syddjurs nær Mols Bjerge.

Mols Sessions blev etableret i foråret 2021 og har siden da stået bag otte video-sessions hvor naturen, skiftende årstider og smukke lokale lokationer er det gennemgående tema. Tanken bag er at skabe et rum hvor de fire musikere kan afprøve, undersøge og udvikle deres sange, former og udtryk.

Mols Sessions er nu kommet dertil at de gerne vil dele dette rum med et publikum, og Kulturloft glæder sig til at lægge rammer til en helt særlig aften med fire lokale musikere og sangskrivere.

Om medlemmerne i Mols Sessions

LISE DRES er sanger, sangskriver og digter. Uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og har udgivet tre album, en digtsamling og en poetisk lydrejse.
www.lisedres.dk

KAREN CECILIE CÆSAR er sanger, sangskriver og lyd/musikterapeut. Hun har spillet live på blandt andet Sølballegaard, ARoS og GrimFest – og i 2022 udgiver hun sit debutalbum.

https://www.karenceciliecaesar.com

ASTRID FABRIN er sangskriver, producer og filmkomponist. Hun udgiver sin egen musik under projektet A. Fabrin og spiller i indie folk-duoen PINK SUNN.

https://www.astridfabrin.com/

CHRISTINA STRANDHOLDT er sangskriver og udgav i 2021 sit debutalbum. Udstillede samme år med SNIT på Maltfabrikken omkring en tværkunstnerisk linomation musikvideo.

https://christinastrandholdt.dk/

mere kultur
09.06.23
Revival Band
En hyldest til Eagles
125 DKK (Medlem: 100 DKK)
15.09.23
Die Herren
U2-TRIP - Stående koncert
295 DKK (Medlem: 240 DKK)
13.10.23
Matt Schofield Trio
Blues for feinsmeckere
250 DKK (Medlem: 200 DKK)