Oplev Peter Sommers suveræne sange på en ny måde, når han går på scenen med sin guitar og med orgelkongen Palle Hjort ved sin side. Sammen vil de fortolke sange fra Peter Sommers store bagkatalog i nye arrangementer og fortælle historier fra en lang musikkarriere.

Tilbage i 2019 fik Peter Sommer idéen om, at hans sange skulle synges og fortælles på nye måder. Helt simpelt med den skarpe lyrik i front. Nu drager han sammen med Palle Hjorth – pianist i Tiggerne – ud på landets mindre spillesteder for at give publikum en helt anden oplevelse, end de normalt vil få. Det seneste år har de to indspillet et album med nye, nedtonede versioner af de vigtigste sange fra Peter Sommers seks albums. Nu drager de på tour og lægger vejen forbi Kulturloft. Peter Sommer fortæller:

“Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste seks plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses – hvor vildt det end måtte lyde.”

Duoen har de seneste år givet en række intimkoncerter med stor succes.
Pressen skrev blandt andet:

“En oplevelse af de store”.
* * * * * Aarhus Stiftstidende

“Denne koncert kan jeg kun beskrive som et musikalsk kunstværk”.
* * * * * GAFFA

mere kultur
29.11.22
Hønsestrik
Fortælleaften
75 DKK (Medlem: 75 DKK)
10.12.22
Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard Duo
Blues'n'funk
150 DKK (Medlem: 100 DKK)
02.02.23
Baskery
Banjo-punk
195 DKK (Medlem: 150 DKK)