NB: Koncerten foregår i STØBESALEN i hovedbygningen på Maltfabrikken. Der bliver kun sat 60 billetter til salg til denne helt ekstraordinært eksklusive koncertoplevelse.

Hop i jazz-sandalerne og dans med en tur rundt i hjertet af eksotiske Rio de Janeiro til brasiliansk Jazz og Bossa Nova i verdensklasse!

Jazzbassist Morten Ankarfeldt og den brasilianske guitarvirtuos Caio Marcio Santos har gennem 10 år haft et stærkt og enestående samarbejde over Atlanten. Sammen med den danske lyriske saxofonist Christina von Bülow og den sprudlende nordbrasilianske trommeslager Cassius Theperson har RioJAZZ4 de seneste år opnået en nærmest magisk forbindelse gennem en lang række koncerter, hvor kvartetten har udfordret hinandens musikalitet i såvel Danmark som Brasilien.

RioJAZZ4 har på denne 10 års jubilæumsturne inviteret Edu Neves, en af Brasiliens største saxofonister og fløjtenister, med sig. Edu Neves er, foruden at være en delikat og finurlig solist, også komponist og arrangør. Han har spillet med stort set alle de største brasilianske artister, såsom Elza Soares, Hermeto Pascoal, Gilberto Gil og Milton Nascimento.

På bandets fjerde og seneste udgivelse, “Cadência Verde e Amarela”, hvor også Edu Neves medvirker, intensiverer RioJAZZ4 oplevelsen af to verdener som smelter sammen til én. Med musikalsk overskud og et legende sammenspil leverer de fem musikere både originale kompositioner og raffinerede fortolkninger af musik fra den sanselige brasilianske sangbog. Et mix af nyt og gammelt på et fundament af Bossanova og samba krydret med Jazz.

Forvent en smuk og energisk koncert hvor RioJAZZ4 og Edu Neves spiller direkte til hjertet med en energi, der kan være svær at sidde stille til. Det er der heldigvis heller ingen der forlanger at man gør.

Lineup:
Christina von Bülow, sax og fløjte
Edu Neves, fløjte og sax
Caio Marcio Santos, guitar
Morten Ankarfeldt, bas
Cassius Theperson, trommer

mere kultur
26.09.23
Kan fortidens DNA hjælpe os i fremtiden?
VidenSkabet /livestream-foredrag
Gratis
30.09.23
Svaneborg Kardyb
Melodisk drømme-jazz
230 DKK (Medlem: 180 DKK)
07.10.23
Jazz på Djurzz
Festival for amatør-jazz
85 DKK (Medlem: 85 DKK)