COVID-19: Husk at du skal fremvise gyldigt Coronapas og gyldigt ID ved indgangen til alle Kulturloft arrangementer. Læs retningslinjer her

I denne musikalske komedieforestilling møder vi medlemmerne af familiecountrygruppen The BeatRoots, der kæmper med at holde sammen på bandet efter frontfiguren Mama Nellies død. Gruppen må pludselig redefinere deres musikalske ståsted og drømme for fremtiden, hvilket truer både familiesammenholdet og selve bandets eksistens.

I ”The BeatRoots” flytter scenekunsten ud af de vante rammer og skaber en hybrid mellem koncert og teater, der italesætter de konflikter, der opstår i nære relationer i den individualistiske tid, vi lever i. Forestillingen stiller skarpt på samtidens eksistentielle tematikker og vigtigheden af at holde sammen. Publikum inviteres til at opleve en fortælling, hvor scenelysets spots ikke blot er rettet mod The BeatRoots musik, men i lige så høj grad sætter lys på vaklende fællesskaber i det moderne samfund.

Bag opsætningen står det københavnske byrumsteater Teatergrad og den Reumertvindende dramatiker Line Mørkeby, der blandt andet skrev manuskriptet til Det Kongelige Teaters anerkendte forestilling ”Jeg løber”. ”The BeatRoots” gæster Ebeltoft som en del af deres Danmarksturné, hvor de har optrådt i forsamlingshuse og koncertsale over hele landet. Teatertruppen er specialiseret i at inddrage både rum og tilskuere i deres optrædener, så publikum kan se frem til en helt unik oplevelse i krydsfeltet mellem countrykoncert og teaterforestilling.

mere kultur
03.09.21
The Doors Tribute
Koncert
170 DKK (Medlem: 120 DKK)
05.09.21
Dissing & Las Trio spiller Dylan
Koncert
195 DKK (Medlem: 150 DKK)
11.09.21
Peter Sommer alene med Palle i Verden
Koncert
325 DKK (Medlem: 275 DKK)