COVID-19: Husk at du skal fremvise gyldigt Coronapas og gyldigt ID ved indgangen til alle Kulturloft arrangementer. Læs retningslinjer her

De er tilbage! THE DOORS TRIBUTE hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten fra The Doors’ musikalske bagkatalog i en udsøgt koncertoplevelse.

Med flere udsolgte turnéer er The Doors Tribute i dén grad brudt igennem lydmuren som det reelle hyldestband for Doors-kendere – på linje med Led Zeppelin Jam og Die Herren. Det er da også et regulært A-hold af kendte kunstnere fra den danske musikscene, der er gået sammen om at hylde et af de mest ikoniske orkestre nogensinde. Og succesen har været til at få øje på med udsolgte koncerter på stribe.

Lørdag d. 5. september kan du på Maltfabrikken tage med på en nostalgisk rejse tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften.

Dette er ikke et af de sædvanlige kopi-og-look-a-like-kostume-shows, men et must-see for alle Doors-fans, og for alle der ønsker at opdage og opleve en fantastisk og unik fortolkning af 60’ernes musikalske ikoner.

Mike Hecchi – Vokal
Kent Søgaard – Keys
Alex Olesen – Guitar
Morten Brauner – Bas
Per Vatne – Trommer

mere kultur
18.05.21
Magtfulde mikrober der gavner os
Livestream+
Gratis
28.05.21
Ganger
Koncert
195 DKK (Medlem: 150 DKK)
06.06.21
Svaneborg Kardyb & Mikkel Wallentin
Koncert og talk
130 DKK (Medlem: 100 DKK)