Frivillige kræfter startede i sommeren 2007 Ebeltoft Kulturhus, for at skabe rum for de musik- og teaterarrangementer der eksisterer i området. Vi boede i den gamle Festpavillon i 13 år, og har lagt scene til ca. 1.000 kulturarrangementer. I sommeren 2019 flytter vi til den nyrenoverede Maltfabrik i centrum af Ebeltoft. Vi skal bo i Maltlagerets 1. sal, hvor vi får landets smukkeste kulturloft.

Under de gamle træspær på loftet i Maltlageret får vi et hyggeligt spillested, som helt sikkert vil tiltrække en masse nye gæster. Der er bogstavelig talt højt til loftet i rummet såvel som i vores program.

Kulturloft medlemskab
Et medlemsskab af Ebeltoft Kulturloft viser omverdenen at vi i Ebeltoft har brug for et kulturhus hvor vi kan leve og opleve. Vi bliver aldrig bedre end vores medlemmer og vi håber at du har lyst til at være med.
Udover rabatter på mange arrangementer og eksklusive events kun for medlemmer, vil du også blive inviteret med til generalforsamlingen og have mulighed for at blive hørt, når vi i fællesskab beslutter hvor Ebeltoft Kulturhus skal hen.
Du kan melde dig ind ved at betale 200 kr. online på følgende link:
www.go-syddjurs.dk
Herefter får du dit medlemskort pr. mail (tjek gerne dit spamfilter).
Medlemskabet løber et år ad gangen.
Frivillig
Ebeltoft Kulturhus eksisterer i dag kun på grund af de mange frivillige, der gennem årene har lagt deres tid og kræfter i foreningen.
Vores filosofi er, at kultur er noget vi skaber sammen. Derfor kan man også være frivillig på flere måder, alt efter hvad man interesserer sig for og i hvilket omfang man har tid til at være med.
Vi søger altid flere frivillige, der har lyst til at være en del af et stort og imødekommende fællesskab. Er det noget for dig eller vil du bare gerne høre mere? Så kontakt os endelig på frivillig@kulturloft.dk
Kontakt

Morten Fjord

Formand

Kjeld Pedersen

Næstformand

Jan Houkjær

Musik Booking

Simon Thordal

Bestyrelsesmedlem

Torben Dam Larsen

Bestyrelsesmedlem

Morten Siig Henriksen

Bestyrelsesmedlem

Pia Lykke Foght-Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Jeppe Larris

Lyd og teknik

Marianne Jensen

Administrativ leder

Downloads
⇧ Foreningens vedtægter PDF (kommer snart)
⇧ Generalforsamling 2019 PDF (kommer snart)