COVID-19: Husk at du skal fremvise gyldigt Coronapas og gyldigt ID ved indgangen til alle Kulturloft arrangementer. Læs retningslinjer her

Kulturloft – Ebeltoft Kulturhus er Ebeltofts kulturkraftværk på Maltfabrikken.
Kulturloft drives helt og fuldt af de 70 aktive, erfarne og dygtige frivillige, der som medlemmer af Foreningen Ebeltoft Kulturhus, har påtaget sig denne vigtige opgave. På Kulturloft kan du opleve musik i verdensklasse, foredrag, artist talks, kunst i mange genrer, debatter – og helt sikkert meget mere. Kulturloft er et eftertragtet spillested/ scene for både lokale og internationale kunstnere. Målet er at lægge rammer til og bidrage til at skabe oplevelser, der flytter grænser, overrasker og samler mennesker.

Vi har højt til loftet – i rummet og vores program.

Covid-19 retningslinjer

Vi glæder os til at kunne åbne dørene igen og har optimeret Kulturloft til at være så Covid-19-sikkert som muligt for at skabe en tryg oplevelse for alle koncertgæster, musikere og personale. Vi gennemfører koncerter efter de anvisninger, vi får fra myndighederne og justerer løbende, som vi får nye informationer.

Mange af restriktionerne kender I fra efteråret, hvor det blev bevist, at man sagtens kan gå til gode koncerter under corona. Det eneste, der adskiller sig fra efteråret, er kravet om fremvisning af coronapas eller negativ test. I kender allerede dette tiltag fra blandt andet restauranter og barer.

På Kulturloft vil det også være et krav at kunne fremvise et coronapas, hvilket vil sige:

 • En negativ covid-19-test foretaget maks. 72 timer før ankomst til lokalet eller lokaliteten. Testen kan både være foretaget som en PCR-test og en antigentest (kviktest).
 • En positiv covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel.
 • Et gennemført vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Et vaccinationsforløb anses for gennemført 14 dage efter den afsluttende dosis.

Derudover gælder de allerede eksisterende retningslinjer, som vi kender fra efteråret:

 • Kapaciteten på Kulturloft er nedjusteret til 80 personer.
 • Alle koncerter afholdes som siddekoncerter.
 • På Kulturloft indføres der krav om brug af mundbind eller visir, når man bevæger sig rundt i vores lokaler – Dette gælder dog ikke, når man sidder ned. Hvis man ikke har et mundbind udleveres disse gratis ved ankomst til Kulturloft.
 • Vi opfordrer vores gæster til at købe billet i forsalg, så vi undgår kødannelse i døren.
 • Vi opfordrer på det kraftigste til at man ikke benytter kontanter ved køb i Kulturlofts bar, men kun betalingskort og MobilePay
 • I forbindelse med ankomst til Kulturloft kan der opstå kødannelse. Husk at holde én meters afstand i køen, vær tålmodig og følg personalets anvisninger.
 • Husk at benytte den opstillede håndsprit og sørg for god håndhygiejne.
 • Hold afstand til andre publikummer, også når du benytter Kulturlofts toiletter eller du går i baren for at købe drikkevare.
 • Kulturlofts bar lukker klokken 22.00
 • Der må under ingen omstændigheder flyttes på de opstillede stole i salen. Dvs. man må ikke rykke på stolene, heller ikke for at kunne sidde tættere sammen.
 • Under koncerten skal man forblive siddende. Man må kun rejse sig for at gå på toilet, gå i baren eller for at gå udenfor.
 • Publikum må ikke synge/fløjte/råbe o.l under koncerten.
 • Når koncerten er slut, kan der igen opstå kødannelse ved udgangen. Vær tålmodig, hold afstand og følg personalets anvisninger.
 • Vi gør opmærksom på, at ovenstående sker for at kunne overholde myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Derfor skal personalets anvisninger altid følges. Sker dette ikke har personalet mulighed for at bede en gæst om at forlade spillestedet.
 • Så længe nuværende covid-19 restriktioner gælder, kan alle billetter refunderes op til senest 24 timer inden koncerten begynder (gebyret refunderes ikke). Det betyder, at du roligt kan købe en koncertbillet, for hvis du siden hen fortryder, kan du få billetten refunderet uden begrundelse. Kontakt Kulturloft via billet@kulturloft.dk ved refundering. Oplys dit navn, hvilken koncert det drejer sig om og billet ID’et, som du finder under QR-koden på billetten.
Kulturloft medlemsskab

Et medlemsskab af Ebeltoft Kulturloft viser omverdenen at vi i Ebeltoft har brug for et kulturhus hvor vi kan leve og opleve. Vi bliver aldrig bedre end vores medlemmer og vi håber at du har lyst til at være med.

Udover rabatter på mange arrangementer og eksklusive events kun for medlemmer, vil du også blive inviteret med til generalforsamlingen og have mulighed for at blive hørt, når vi i fællesskab beslutter hvor Ebeltoft Kulturhus skal hen. Du kan melde dig ind ved at betale 200 kr. online på følgende link: www.go-syddjurs.dk

Herefter får du dit medlemskort pr. mail (tjek gerne dit spamfilter).
Medlemskabet løber et år ad gangen.

Frivillig

Kulturloft eksisterer i dag kun på grund af de mange frivillige, der gennem årene har lagt deres tid og kræfter i foreningen.

Vores filosofi er, at kultur er noget vi skaber sammen. Derfor kan man også være frivillig på flere måder, alt efter hvad man interesserer sig for og i hvilket omfang man har tid til at være med.

Vi søger altid flere frivillige, der har lyst til at være en del af et stort og imødekommende fællesskab. Er det noget for dig eller vil du bare gerne høre mere? Så kontakt os endelig på frivillig@kulturloft.dk

Kontakt

Bente Steffensen

Formand

Kjeld Pedersen

Næstformand

Jan Houkjær

Musik Booking

Simon Thordal

Bestyrelsesmedlem

Torben Dam Larsen

Bestyrelsesmedlem

Lene Gammelgaard

Bestyrelsesmedlem

Ronald Breindahl

Bestyrelsesmedlem

Jeppe Larris

Lyd og teknik

Marianne Jensen

Administrativ leder

Downloads
⇧ Ebeltoft Kulturhus – Kulturloft, Vedtægter 2020
⇧ Generalforsamling referat 2020