Kulturloft – Ebeltoft Kulturhus er Ebeltofts kulturkraftværk på Maltfabrikken.
Kulturloft drives helt og fuldt af de 70 aktive, erfarne og dygtige frivillige, der som medlemmer af Foreningen Ebeltoft Kulturhus, har påtaget sig denne vigtige opgave. På Kulturloft kan du opleve musik i verdensklasse, foredrag, artist talks, kunst i mange genrer, debatter – og helt sikkert meget mere. Kulturloft er et eftertragtet spillested/ scene for både lokale og internationale kunstnere. Målet er at lægge rammer til og bidrage til at skabe oplevelser, der flytter grænser, overrasker og samler mennesker.

Vi har højt til loftet – i rummet og vores program.

Kulturloft medlemsskab

Et medlemsskab af Ebeltoft Kulturloft viser omverdenen at vi i Ebeltoft har brug for et kulturhus hvor vi kan leve og opleve. Vi bliver aldrig bedre end vores medlemmer og vi håber at du har lyst til at være med.

Udover rabatter på mange arrangementer og eksklusive events kun for medlemmer, vil du også blive inviteret med til generalforsamlingen og have mulighed for at blive hørt, når vi i fællesskab beslutter hvor Ebeltoft Kulturhus skal hen. Du kan melde dig ind ved at betale 200 kr. online på følgende link: www.go-syddjurs.dk

Herefter får du dit medlemskort pr. mail (tjek gerne dit spamfilter).
Medlemskabet løber et år ad gangen.

Frivillig

Kulturloft eksisterer i dag kun på grund af de mange frivillige, der gennem årene har lagt deres tid og kræfter i foreningen.

Vores filosofi er, at kultur er noget vi skaber sammen. Derfor kan man også være frivillig på flere måder, alt efter hvad man interesserer sig for og i hvilket omfang man har tid til at være med.

Vi søger altid flere frivillige, der har lyst til at være en del af et stort og imødekommende fællesskab. Er det noget for dig eller vil du bare gerne høre mere? Så kontakt os endelig på frivillig@kulturloft.dk

Kontakt

Bente Steffensen

Formand

Kjeld Pedersen

Næstformand

Jan Houkjær

Musik Booking

Simon Thordal

Bestyrelsesmedlem

Torben Dam Larsen

Bestyrelsesmedlem

Lene Gammelgaard

Bestyrelsesmedlem

Stephen Andersen

Bestyrelsesmedlem

Jeppe Larris

Lyd og teknik

Marianne Jensen

Administrativ leder

Downloads
⇧ Ebeltoft Kulturhus – Kulturloft, Vedtægter 2020
⇧ Generalforsamling referat 2020