top of page

Kulturloft søger unge koncertarrangører
Er du mellem 15 og 25 år? Har du lyst og mod på at kaste dig ud i rollen som koncertarrangør? Så læs mere her!


I samarbejde med Syddjurs Kommune og Kulturring Østjylland udbyder Kulturloft Ebeltoft nu en mini-uddannelse som koncertarrangør.


Tilbuddet er til dig, der har lyst til at få erfaring med at skabe et musikevent med alt hvad det indebærer – fra idé og udvikling, booking, branding og markedsføring til hele den praktiske afvikling med tjek på det gode værtsskab, lyd, lys og meget mere.


Du behøver ingen forudgående erfaring fra kulturlivet for at deltage. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og har lyst til at indgå i et kreativt musikalsk fællesskab med andre unge.


VI MØDES

hver 2. torsdag kl. 17-19


INFOAFTEN

8.2. kl. 17


KONTAKT
Og se plakat – Print gerne ud og hæng op, hvor du tænker, den gør gavn.


Unge-koncertarrangører
.pdf
Download PDF • 581KB


Og her har du vores pressemeddelelse:


Kulturloft indgår i ny kulturalliance i Kulturring Østjylland – vil hjælpe en yngre arrangør-generation på vej.


En ny kost fejer rent, men en gammel kost kender krogene, siger en gammel talemåde. I dette tilfælde handler det dog ikke om koste, men om en musikforening med masser erfaringer fra kulturens kringelkroge, de gerne vil give videre.


Så Kulturloft har allieret sig med Syddjurs Kommune og Kulturring Østjylland om at udbyde en mini-uddannelse til musik-event-arrangør til kommunens unge. Et tilbud der bl.a. handler om at blive klogere på at skabe musikarrangementer, med alt hvad det indebærer – fra idé over udvikling, booking, branding og markedsføring til selve den praktiske gennemførelse af et arrangement.


Tilbuddet er en del af et større projekt hvor også Distrikt X og Kulturhotellet samt kulturforeninger i Samsø-, Skanderborg-, Hedensted-, Favrskov-, Syddjurs- og Norddjurs kommune udbyder lignende forløb. For de deltagende unge betyder det, at der også bliver mulighed for at danne relationer med andre kulturinteresserede unge i Østjylland, blandt andet ved en heldagskonference d. 9. marts, som afvikles på Kulturhotellet i Rønde.


Målgruppen for mini-uddannelsen er unge i alderen 15-25 år, som kommer til at bruge et par timer hver anden torsdag på at arbejde på lige præcis den musikbegivenhed som de brænder for. Omdrejningspunktet bliver Kulturloft og deres spillested på Maltfabrikken.


Om baggrunden for Kulturlofts deltagelse fortæller bestyrelsesmedlem Arvid Bech, at det delvist handler om lysten og ambitionen om at tage et større kulturelt ansvar og give noget videre til en ny generation, delvist om behovet for, som forening, at blive udfordret af de unges ideer og tanker om det at være lokal kulturskaber i en kommune som Syddjurs:


”Jeg glæder mig rigtig meget til at introducere nogle unge til Kulturloft, og de mange muligheder som stedet rummer. Og så glæder jeg mig til at kunne give det fællesskab, som jeg har oplevet at blive en del af ved at engagere mig i Kulturloft, videre til en ny generation”.


Og det er netop samarbejdet og potentialet for at erfaringsudveksle på tværs af generationer som særligt begejstrer Syddjurs Kommune. ”Der er masser af lyst, mod og upoleret kreativitet i de unge, som en veletableret og stabil forening som Kulturloft kan lære af” siger formand for Kultur-, fritids- og landistriktsudvalget Heine Skovbak Iversen om udsigterne til at kunne sætte en flok unge mennesker fri i foreningen. ”Til gengæld kommer de frivillige fra Kulturloft med en ballast og en viden, som de unge endnu ikke har opbygget.”


For at komme i betragtning til forløbet, skal man skrive et par linjers tekst om sig selv og sin motivation for at deltage og sende det til arvid@kulturloft.dk


Du behøver ikke at have nogen forudgående erfaring fra kulturlivet for at deltage, det vigtigste er at du er nysgerrig og har lyst til at indgå i et kreativt og musikalsk fællesskab med andre unge.

 

Er du nysgerrig og vil du gerne vide lidt mere om forløbet inden du tilmelder dig, kan du møde op på Kulturloft torsdag d. 8. februar kl. 17:00 hvor Kulturlofts frivillige og Kulturring Østjyllands projektleder vil fortælle om forløbet og svare på spørgsmål.


Faktuelle oplysninger:

Opstart: torsdag d. 22. februar

Mødefrekvens: Hver anden torsdag.

Tidspunkt: 17:00 – 19:00 (inkl. forplejning)

Antal pladser: 8 stk.


Forløbet kører frem til sommerferien 2024 eller frem til at du og dine medarrangører har afviklet det eller de arrangementer, som I planlægger og drømmer om.163 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page