top of page

Om Forum

Webmaster har indledningsvis indsat nogle kategorier, som kan strukturere samtalen og indhentning af input fra alle os frivillige. Hen ad vejen kan der komme flere andre kategorier, når det bliver relevant. Du er velkommen til at foreslå en kategori, du syntes, der mangler. Det kan du fx gøre i kategorien ”Hjemmesiden for Kulturloft”.

 

Til indlæg kan der knyttes både billeder og filer. I den forbindelse bør du tænke på, at de ikke fylder for meget. Dvs. billeder skal være i relativt lille opløsning og filer ikke for tunge.

 

Kategorien ”Hjemmeside for Kulturloft” er ikke mindst her i starten vigtig for hjemmesidens tilpasning. Men naturligvis også for dens udvikling videre frem. Så støder du på noget i den sammenhæng, du vil kommentere, så er det her. Det kan være alt fra en stavefejl til et strukturproblem.

 

Kategorien ”Generelle kommentarer og ideer” er stedet, hvor vi løbende kan drøfte driften og udviklingen af Kulturloft. Så hold dig ikke tilbage. Her er plads til både ris, ros, kommenterer og gode ideer.

 

Kategorien ”Kommende nyheder hjemmesiden” er stedet, hvor vi løbende vil forsøge at indhente og samle input til de kommende nyheder på og omkring Kulturloft og/eller foreningen Ebeltoft Kulturhus. I PR- og Kommunikationsudvalget er vi en lille nyhedsredaktion, som så vil se, om der er noget af det, der er lagt på her, vi syntes, det er relevant at bringe. Så hvis du har forslag til nyheder i den sammenhæng, så læg meget gerne forslag og indlæg på her. Også gerne et eller flere billeder, hvis du har det. Vi ser det hele, man kan ikke love, at det bliver til en nyhed. Du er også velkommen til at komme med forslag til kommende blog-indlæg.

 

Kategorien ”Socialt forum for os alle” er tænkt til at være stedet, hvor vi som frivillige kan drøfte alt det, som ikke nødvendigvis er arbejdet på Kulturloft, men gerne alt muligt andet, vi godt i et sådan lukket forum vil dele med hinanden. Om der er behov for det, vil tiden vise. Nu kan vi prøve det af.

bottom of page