top of page

FORENINGEN

Foreningen Ebeltoft Kulturhus er en vigtig "kultur-entreprenør" i Syddjurs Kommune.

Foreningen Ebeltoft Kulturhus blev etableres i 2007 og i alle årene har det udelukkende været frivillige, der har stået for driften.

 
Fra starten og frem til 2019 var foreningens hjemsted kulturhuset "Kulturministeriet" på Festpladsen i Ebeltoft. Der har vi afholdt over 1.000 arrangementer i den til sidst nedrivningsmodne bygning. Da Maltfabrikken, Ebeltofts nye smeltedigel for kultur og kreativitet, stod færdig, var det derfor et naturligt næste skridt at flytte ind på det store karakterfyldte loft over ”Maltlageret”. I dag er dette loft kendt som et spændende kultursted og navnet KULTURLOFT.

 


Vedtægter      Referat 2024      Bestyrelsen

MEDLEMMER

Stærke medlemmer holder foreningen og Kulturloft kørende. Og der er plads til mange flere.

Et medlemskab af Ebeltoft Kulturhus viser omverdenen, at vi i Ebeltoft har brug for et kulturhus, hvor vi kan leve og opleve. Vi bliver aldrig bedre end vores medlemmer, og vi håber, at du har lyst til at være med.

Udover stor rabat på koncertbilletter, får du også mulighed for at anvende vores lokale på favorable vilkår til arrangementer for foreningens medlemmer. Du vil selvfølgelig også blive inviteret med til generalforsamlingen. Ikke mindst der har du mulighed for at blive hørt, når vi i fællesskab beslutter, hvor Ebeltoft Kulturhus skal hen. 

Du kan melde dig ind ved at registrerer dig her og betale 200 kr. + 5 kr. i ekspeditionsgebyr.


 
Herefter får du dit medlemskort pr. mail (tjek gerne dit spamfilter).
Det gælder for et år regnet fra indmeldelsesdatoen – og det fornys automatisk, medmindre du afmelder det.

FRIVILLIGE

Som frivillig bliver du en del af et fællesskab, hvor alle deltagere skal kunne trives og bidrage.

Kulturloft eksisterer i dag på grund af de mange frivillige, der gennem årene har lagt tid og kræfter i foreningen – og samtidig har engageret sig i et fællesskab, baseret på fælles oplevelser i et kærligt og varmt miljø.

Vores filosofi er, at kultur er noget, vi skaber sammen. Derfor kan man være frivillig på flere måder og områder. Det handler om, hvad du interesserer dig for og i hvilket omfang, du har tid til at være med.

Vi er i dag ca. 70 frivillige, men søger altid flere, der har tid og lyst til at være en del af et stort og imødekommende fællesskab. Er det noget for dig, eller vil du bare gerne høre mere? Så kontakt os endelig på frivillig@kulturloft.dk

Du kan også orientere dig om det at være frivillig og de mange forskellig opgaver – lige fra baren til bestyrelsen. Den orientering finder du her: Maskinrummet.

LEDELSEN

Ledelsen er ikke kun bestyrelsen. Også de mange forskellig selvstyrende udvalg er en del af vores ledelse.

Selvstyrende eller selvforvaltende grupper har været en del af ledelsesfilosofien mange steder og i flere år. Også i foreningen Ebeltoft Kulturhus. Gennem årene har vi kunnet samle stærke kompetencer på mange områder. Det har givet os mulighed for en sådan velfungerende organisering.

Du kan orientere dig mere om vores ledelse og udvalg på siden Maskinrummet.

Bestyrelsen

bottom of page