top of page

PRIVACY POLICY

Her kan du læse om cookies og privatlivspolitik på hjemmesiden for Kulturloft.

Introduktion

Hjemmesiden er lavet i samarbejde med firmaet Wix.com Ltd. For at kunne levere de tjenester, som nærværende hjemmeside indeholder, behandler Wix.com Ltd. data fra besøgende/brugere på hjemmesiden. Det databehandlingstillæg, som definerer dette samarbejde, kan i sin fulde længde ses her på Wix’ hjemmeside:
Data Processing Addendum - Users

Når du besøger vores hjemmeside, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre indhold og funktioner på siderne. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 


Cookies
Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at kunne levere services på hjemmesiden. Der er tale om små stykker data, der lagres i den besøgendes browser. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx virus. De bruges typisk til at holde styr på de indstillinger, brugerne har valgt, de annoncer, de eventuelt får vist, og de handlinger, de har foretaget på et websted.

Vi bruger cookies til:

  • At give de besøgende en god oplevelse og forskellige muligheder. 

  • At målrette eventuelle annoncer eller lignende.

  • At identificere registrerede medlemmer.

  • At overvåge og analysere ydeevnen, driften og effektiviteten af hjemmesiden.

  • At sikre, at vores hjemmesiden er sikker og sikker at bruge.

Eksterne sider/cookies fra tredjepart
Vores programside, køb af billet/gavekort til div. arrangementer og formularen for medlemstilmelding til foreningen Ebeltoft Kulturhus ligger på eksterne sider underlagt deres egne handelsbetingelser og privatlivspolitik. Desuden kan vores hjemmeside indeholde links til div. andre sider med egne betingelser hvad angår cookies m.v. Se derfor yderligere information herom på disse sider.

Hvordan fjernes/undgås cookies?
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: cookiehandteringHvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer eller lignende, du eventuelt bliver præsenteret for, blive mindre relevante for dig og vil måske også optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Personoplysninger

 

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, benytter vores formular ”Ris, ros og gode ideer”, vores kontaktformular, registrerer dig som medlem til foreningen Ebeltoft Kulturhus eller som frivillig benytter dig af vores interne funktioner for frivillige: Personer, Forum, Grupper og Div. filer samt Chat-funktionen.
 
Som nævnt under Cookies ligger vores programside, køb af billet/gavekort til div. arrangementer og formularen for medlemstilmelding til foreningen Ebeltoft Kulturhus på eksterne sider underlagt egen privatlivspolitik. Og desuden kan vores hjemmeside indeholde links til div. andre sider med egne betingelser hvad angår privatlivspolitik. Se derfor yderligere information herom på disse sider.

På vores hjemmeside indsamler og behandler vi desuden typisk et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på (interesser). 

Sikkerhed
Vi har gennem vores samarbejde med Wix.com Ltd truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt eller har mulighed for at anvende, som fx at få fremsendt et nyhedsbrev eller at kunne anvende formularen ”Ris, ros og gode ideer”. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter tredjeparter til opbevaring og i enkelte tilfælde behandling af data (Wix.com Ltd. og Wix' tilknyttede virksomheder og datterselskaber over hele verden). Disse opbevarer og behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Desuden har vi et samarbejde med YourTicket (billetkøb, gavekort og medlemstilmelding). Vi anvender kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 


Ændringer af vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@kulturloft.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

 

Udgiver

Hjemmesiden for Kulturloft ejes og publiceres af:
 

Ebeltoft Kulturhus
Maltvej 12
DK-8400 Ebeltoft
info@kulturloft.dk

 

bottom of page