top of page

VORES SPONSORER

Her har vi fornøjelsen at præsentere vores sponsorer. De har alle stor betydning for, at vi kan drive KULTURLOFT. Tusind tak til alle.

Lille-Kommunen.jpg

Syddjurs Kommune

Kulturlivet spiller en stor rolle i Syddjurs Kommune. Kommunen bakker op om lokale kulturaktører på en række måder, og Kulturloft er en af de kulturudbydere, som modtager en årlig økonomisk støtte fra kommunen.

Lille-Statens-stotte.jpg

Statens Kunstfond

Statens Kunstfond er sat i verden for at støtte dansk kunst og kultur – både nyt og etableret, og gerne det, der repræsentere nyskabende ideer og kunstoplevelser af høj kvalitet. Kulturloft nyder godt af denne støtte.

Lille-Kvadrat.jpg

Kvadrat

Kvadrat er en førende virksomhed inden for designinnovation, moderne kvalitetstekstiler og tekstilrelaterede produkter. Målgruppen er arkitekter, designere og private forbrugere over hele verden.

Lille-tuborgfondet.jpg

Tuborgfondet

Tuborgfondets musikhjælp: "Den gode lyd"-pulje, hvis formål er at forbedre rammerne for unges musikudfoldelse på landets koncertscener, har i 2023 doneret nye scenemonitors samt delayhøjttalere til Kulturloft.

Lille-pureshots-billede.jpg

Pure Shots

Aarhusvirksomheden Pure Shots så dagens lys 2015, da virksomheden stiftere så en mangel på kvalitetshots i det danske natteliv. De ønskede begge at skabe et shot med fokus på smag, naturlige råvarer og godt håndværk.

Lille-VildMedVin-billede.jpg

VildMedVin

Med benene solidt plantet i lokalområdet, og med en stor viden omkring vin og spiritus, er VildMedVin i Ebeltoft altid klar til at hjælpe med et stort og spændende udvalg – til de bedste priser.

Lille-Blaa-sporgsmaalmand.jpg

Vil du være med?

Øverst indsættes det billede, du ønsker. Under billedet en kort tekst formuleret i samarbejde med dig som sponsor. Vi tilstræber at holde teksten på fem til maks. seks linjer. Desuden nederst et link til din hjemmeside.

SPONSORAFTALE

Vi håber, at du kan se værdien i et samarbejde med Kulturloft. En støtte til det lokale kulturliv og samtidig en fin profilering af dig som sponsor.

Kulturloft er en kendt og aktiv kulturinstitution i Syddjurs Kommune. Placeret på Maltfabrikken centralt i Ebeltoft by. Det er foreningen Ebeltoft Kulturhus som driver stedet. Udelukkende med dedikerede frivillige kræfter. Ca. 70 personer. Der er i øjeblikket ikke råd til andet, men vi håber en dag at kunne ansætte en daglig leder.


Kulturloft har siden 2019 været etableret på Maltfabrikkens karakterfulde loft over ”Maltlageret”. Det er vi rigtig glade for, og det giver god mening, men den økonomiske balance er svær. Hjælp og støtte er afgørende. Ikke kun fra de mange frivillige kræfter. Også økonomisk støtte fra offentlige og private aktører er nødvendig. Derfor er vi superglade for vores sponsorer, og vi håber, at flere vil tilslutte sig i en form for win-win samarbejde.

Vores modydelse er:

Synliggørelse
Vores modydelse til dig som sponsor er synlighed og gerne forskellige ”kulturpakker” til din virksomhed. Hvad angår synlighed kan vi tilbyde disse muligheder afstemt efter sponsorbidraget:
 

 • På vores hjemmeside har vi en sponsorside, hvor din virksomhed kan blive profileret med billede, omtale og link til egen hjemmeside. Der er en tydelig omtale af vores sponsorsamarbejde samt et link til sponsorsiden direkte fra forsiden på vores hjemmeside. Desuden et tydeligt link på hjemmesidens bundbjælke alle steder.
   

 • I bunden af vores nyhedsmails vil der være et tydeligt link til ovennævnte sponsorside.
   

 • Du kan få dit logo på en tavle lige ved døren ind til Kulturloft.
   

 • Du kan få dit logo på bagsiden af vores omslag til gavekort (også på det trykte, når det genoptrykkes).
   

 • Du kan få dit logo på bagsiden af vores trykte ”eventkort” (laves ca. én gang om måneden).
   

 

”Kulturpakker” 
Afstemt efter sponsorbidraget kan vi sammensætte passende ”Kulturpakker”, så du kan lave særlige kulturarrangementer for dine medarbejdere. Vi har styr på lokalet, musikken og baren m.v.


Det kan blive et win-win samarbejde. Som sponsor kan du profilere dig i sammenhæng med en spændende kulturinstitution, og du kan med særlige kulturarrangementer skabe glæde og sammenhold hos dine medarbejdere.


På Kulturloft kan vi med sponsorpenge få økonomien til at hænge bedre sammen, så vi fortsat kan lave kulturarrangementer på højt niveau for et stort og levende publikum.
 

Er du interesseret?

Hvis det har din interesse, håber vi at høre fra dig, så vi kan tage en snak. Du kan skrive til denne adresse:
info@kulturloft.dk
 

bottom of page