top of page

KULTURLOFT

Kulturloft er byens musiksted og kulturkraftværk på Maltfabrikken i Ebeltoft.

På Kulturloft kan du opleve musik i verdensklasse, foredrag, artist talks, teater, debatter – og meget mere. Kulturloft bliver også brugt af erhvervslivet, foreninger og lignende som en spændende ramme om diverse arrangementer.

 

Og husk: En oplevelse på Kulturloft er en god ting at give hinanden. Se Gavekort

Kulturloft drives af ca. 70 dygtige og engagerede frivillige. Alle medlemmer af Foreningen Ebeltoft Kulturhus. Omkring stedets forskellige events er det vores mål som frivillige at skabe atmosfære, magi, oplevelser og indhold, der flytter grænser, overrasker og samler mennesker.

Vi har højt til loftet – i rummet, samværet og vores program.

Og selvom vil ligger på loftet, er der også god tilgængelighed for handicappede. Læs mere her: Rum & Teknik

UDLEJNING

Kulturloft bliver også brugt af erhvervslivet, foreninger og lignende som en spændende ramme om diverse arrangementer.

Kulturloft ligger under taget i det gamle Maltlager på Maltfabrikken. Et ca. 200 kvm højloftet og stemningsfuldt lokale med stole og borde, synlig trækonstruktion, anretterkøkken, bar, tagterrasse og udsigt over Ebeltoft Vig. 

Kulturloft er velegnet som ramme for konferencer, møder, workshops, kurser, fotosessions, produktpræsentationer, receptioner og meget andet. Du kan også holde din konfirmationsfest på Kulturloft. Se mulige tidspunkter.

Der er plads til 200 personer stående publikum. 100-130 personer siddende ved borde og 150 personer siddende på stolerækker. Se i øvrigt billederne her nederst. Og find div. tekniske og praktiske oplysninger i afsnittet Rum & Teknik.

Lundbergs Spisehus i stueetagen under Kulturloft leverer gerne forplejning til alle typer af arrangementer.

Det er Maltfabrikken, som står for udlejningen. På Maltfabrikkens hjemmeside finder du yderligere specifikationer og en ansøgningsformular:

RUM & TEKNIK

Som optrædende eller som lejer af lokalet kan du måske have brug for at kende lidt til scenens størrelse, muligheder for lys, lyd og tekniker, tilgængelighed for handicappede, projektor og lærred, faciliteter back-stage m.v. Disse informationer m.m. har vi samlet her:

 • Parkering
  Under KONTAKT (se hovedmenu) er der på et kort vist mulige parkeringspladser tæt på Kulturloft. Hvis der er tale om tungt udstyr op til Kulturloft, er aflæsning nok bedst på parkering P1 (se ovennævnte kort). P1 er tæt på en lift op til scenen. Lav aftale herom med Kulturloft.
 • Tilgængelighed for handicappede
  Kulturloft er tilgængelig for både el- og manuel kørestol. Kulturloft ligger på 1. sal, men der er elevator ved indgangsdøren i stueplan. Alle døre ind og ud på Kulturloft er så store, at kørestole fint kan komme igennem. Der er handicaptoilet i sammenhæng med Kulturloft. Handicappede kan, i det omfang det er nødvendigt, have en ledsager med gratis. Førehunde må gerne medbringes. Ved siddende koncerter kan der etableres ekstra plads til kørestolsbruger, og vores personale står til rådighed med en hjælpende hånd.
 • Teleslyngeanlæg
  På Kulturloft er der etableret et teleslyngeanlæg, som kan benyttes af hørehæmmede ved koncerter, foredrag og lignende.
 • Scenens størrelse
  Bredde: 500 cm Dybde: 480 cm Højde over gulv: 30 cm Clearance (frihøjde): 280 cm
 • Lydanlæg
  Kulturloft har fast installeret et lille lydanlæg, som frit kan anvendes. Dette lydanlæg har: 1 mikrofon 1 minijack 1 lille mixer 2 højttalere ved scenen Professionel opsætning Herudover forefindes mikrofoner og anlæg til afholdelse af fx koncert, konference, foredrag m.v., som kan benyttes ved brug af Kulturlofts tekniker. Behov for tekniker Kontakt Jeppe Larris vedr. muligheder og pris: jeppe@kulturloft.dk
 • Lysanlæg
  Kulturloft har fast installeret et lille lysanlæg, som frit kan anvendes. Dette lysanlæg har på scenen: 3 hvide frontlamper 4 hvid/farvede sidelamper samt lille styring af lyset. Kulturloft kan mørklægges. Professionel opsætning Herudover forefindes avanceret lysanlæg til afholdelse af fx koncert, konference, foredrag m.v., som kan benyttes ved brug af Kulturlofts tekniker. Behov for tekniker Kontakt Jeppe Larris vedr. muligheder og pris: jeppe@kulturloft.dk
 • Projektor og lærred
  Ved scenen er der lofthængt projektor og lærred. Trådløs forbindelse via ClickShare. Kulturloft kan mørklægges.
 • Flygel
  Kulturloft har et dejligt Bechstein flygel fra 1913, som under visse omstændigheder kan benyttes. Behov for tekniker Kontakt Jeppe Larris vedr. muligheder og pris: jeppe@kulturloft.dk
 • Borde, stole, service m.v.
  Borde og stole til 100 personer Service og bestik til 100 personer – og du kan dække op til 3 retter Veludrustet anretterkøkken med professionel opvaskemaskine Bar med mulighed for fadølsanlæg Kølefaciliteter tæt på baren
 • Faciliteter backstage
  Under Kulturloft har vi vores backstage-faciliteter. Roligt beliggende og med mulighed for bad. Der er også sminkebord, køleskab, spisebord m.v. Der er trappenedgang til backstage lige ved siden af scenen på Kulturloft.
 • Lift til udstyr
  Ved scenen er der en lift, som efter aftale med Kulturloft kan benyttes til udstyr. Der er også ved indgangen til Kulturloft en personelevator, som også kan benyttes til det formål. Se i øvrigt punktet ”Parkering” angående aflæsningsmulighed tæt på lift.
 • Forplejning / overnatning, optrædende
  Forplejning På Kulturloft laver vi gerne en aftale med de optrædende om forplejning på stedet, så man ikke behøver at "tage ud i byen". Under Kulturloft, tæt på backstage, har vi Brewpub. Dette lokale benytter vi ofte, når vi skal servicere vores optrædende med spise og drikke. Lige under Kulturloft ligger i øvrigt Lundbergs Spisehus. En lækker café og restaurant. Bordbestilling ofte nødvendig. Overnatning Rundt i Ebeltoft er der mange forskellige overnatningsmuligheder. En mulighed kan være vandrehjemmet Toppen af Ebeltoft (Danhostel), som er flot beliggende relativt tæt på, har en høj standard og til en god pris.

OPTRÆDENDE

Skal du/vil du optræde på Kulturloft – med et band, et foredrag, teater eller andet?

Indledende kontakt – skriv til: booking@kulturloft.dk

På kulturloft skal det være rart og attraktivt at optræde. Det gør vi os umage med at leve op til.
 

Vi vil også gerne beværte vores optrædende godt og sørge for, at der heller ikke backstage mangler noget. Vi kan også hjælpe med at finde et passende overnatningssted, hvis det er et ønske.
 

I afsnittet ”Rum & Teknik” kan du finde relevante praktiske informationer. Har du yderligere spørgsmål eller behov i forbindelse med en optræden, er du velkommen til at kontakte os på info@kulturloft.dk.
 

Billederne her viser indtryk fra spisested og backstage:

bottom of page