top of page

Book Kulturloft til din konfirmationsfest

Hvis du leder efter et lokale til din konfirmationsfest, er Kulturloft i Ebeltoft en fin mulighed til en konkurrencedygtig pris.Kulturloft har en helt unik beliggenhed på Maltfabrikken midt i Ebeltofts historiske bymidte. Lokalet er smukt restaureret og har udsigt over Ebeltoft Vig. Det har anretterkøkken, service, borde og stole til 100 personer samt udgang til tagterrasse.


Nu har du mulighed for at booke Kulturloft til din konfirmationsfest. Vi har afstemt med vores arrangement-kalender og har fundet nedennævnte dage:


Konfirmationsfester 2024:

  • Søndag den 21. april

  • Søndag den 28. april

  • Søndag den 5. maj


Konfirmationsfester 2025:

  • Søndag den 4. maj

  • Søndag den 11. maj

  • Søndag den 18. maj


Pris og rådighedsperiode

Prisen for at leje Kulturloft til konfirmationsfesten er 5.000 kr. + rengøring (800 kr.). Begge priser er inkl. moms.


Loftet kan tages i brug fra kl. 8 søndag morgen og festen skal slutte senest kl. 22.00 søndag aften, men I har lokalet til kl. 00.00.


På grund af støjgener og nabohensyn er vi nødt til at aftale kl. 22.00 som sluttidspunkt for private fester på Kulturloft. Det oplever de fleste naturligvis som alt for tidligt for en aftenfest, men den begrænsning udelukker jo ikke de fester, som almindeligvis ikke fortsætter til sent om aftenen. Vi tænker her på konfirmationer.


Reservation og information

Ønsker du at reservere Kulturloft til din konfirmationsfest en af de nævnte dage, skal du gå ind på Maltfabrikkens hjemmeside og udfylde en ansøgningsformular. Den finder du her. På samme side kan du også finde relevante oplysninger om lokalet. Også på Kulturlofts hjemmeside er der information herom.


Hvis du forinden godt vil se lokalet og mulighederne, kan du lave en aftale med Maltfabrikken herom ved at skrive til denne mailadresse: udlejning@maltfabrikken.dk


Lundbergs Spisehus

Det kan også nævnes, at Lundbergs Spisehus lige under Kulturloft gerne leverer forplejning til din konfirmationsfest. Det er en mulighed, du kan høre mere om ved at skrive til: info@lundbergsspisehus.dk

160 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page