top of page

Om Grupper

Her har webmaster oprettet ”Grupper” for alle de aktive frivillige på Kulturloft: Alle vi frivillige, Bestyrelsen og de forskellige udvalg. Flere grupper kan oprettes efter behov.

Webmaster vil knytte dig til de grupper og udvalg, hvor du er medlem/har en rolle. Skulle det glippe, så klik på firkantet ”Anmod om at blive medlem” ud for gruppen. Så tager webmaster aktion. Når du er tilføjet en gruppe, vil der ud for gruppen være en firkant ”Vis”.

 

 

Menupunkter
I hver gruppe er der disse menupunkter:

Kommunikation
Her kan alle i gruppen skrive indlæg og kommentere de andres indlæg. I et indlæg kan knyttes billeder, dokumenter m.v. Også video og lydfiler, men her skal vi nok være lidt bevidste om omfang, så vi ikke gør for stort indhug i hjemmesidens datalager/videoplads. Link til YouTube videoer og lign. eksterne medier kan gøres mere frit, så lav i stedet et alm. link i dit tekstindlæg til det ønskede medie i stedet for indlejring/upload, som systemet ellers lægger op til/giver mulighed for. Bemærk i øvrigt: Prøv at begrænse billedernes størrelse. Hvis du har mulighed for det, så hold dem i lav opløsning (weboptimeret). Det gør visningen hurtigere og optager mindre plads.

I kommentarværktøjet er der også ikoner for Wix Store, Wix Events og Wix Booking. De funktioner bruger vi ikke på hjemmesiden, så se bort fra disse.

 

Billeder
De billeder, du knytter til dit indlæg, vil også blive samlet bag menupunktet ”Billeder”. Det vil i princippet også gælde videoer og lydfiler, som indlejres/uploades, men det bør vi nok undgå, som nævnt under ”Kommunikation”. Bemærk i øvrigt: Billeder, som tilknyttes kommentarer til et indlæg, vil ikke blive vist under menupunktet ”Billeder”.

Dokumenter
De dokumenter (filer som fx pdf eller Word-filer), du knytter til dit indlæg, vil også blive samlet bag menupunktet ”Dokumenter”. Bemærk i øvrigt: Dokumenter (filer), som tilknyttes kommentarer til et indlæg, vil ikke blive vist under menupunktet ”Dokumenter”.

Her i Maskinrummet (MR) er der også funktionen "Div. filer", hvor man i login-beskyttede mapper kan samle og strukturerer alle de forskellige dokumenter fra div. grupper m.v. De enkelte grupper må selv afgøre i hvilket omfang de vil gøre brug af den mulighed. Webmaster har her indledningsvis oprette en mappe for hver gruppe under "Div. filer".

 

Medlemmer
Her har du en oversigt over alle medlemmerne i gruppen. Du kan klikke på dem og komme til deres profilside i databasen ”Personer”.

 

Om Gruppen
Her er en kort tekst om gruppen samt en oversigt over gruppeaktiviteten de sidste 30 dage (nye indlæg, nye medlemmer).

 

Div. links og info
På denne side kan indsættes alle de nyttige links, som gruppen godt vil have nem adgang til. Desuden kan der indsættes div. tekstinformationer, som kan være nyttige lige at have ved hånden. Flere lignende sider kan indsættes i gruppens menu, hvis det ønskes.

bottom of page