top of page

Om Personer

Det er en database, hvor alle frivillige, som har tilmeldt sig via login her i Maskinrummet (MR), automatisk får oprettet en personlig side med navn og mulighed for at tilknytte en profiltekst, et profilbillede, et baggrundsbillede og kontaktdata (valgfrit, men anbefales).

 

Søgefunktion
Det er også et sted, hvor vi kan finde hinanden – fx med den tilknyttede søgefunktion.

 

Chatfunktion
Der er desuden tilknyttet en chat-funktion, som kan anvendes til chat med de andre frivillige. Med blot en enkelt eller med en sammensat gruppe efter eget ønske.

 

Adgangstilladelser
Webmaster har i databasen mulighed for at styre adgangstilladelser til diverse login-beskyttede Grupper, Dokumentmapper, Forum-kategorier m.v.

 

Badges m.v.
Webmaster kan også her tildele forskellige ”Badges” til de forskellige medlemmer i databasen. Disse badges vil optræde på ens profil og angive den/de særlige roller, man som frivillig har på Kulturloft: medlem af bestyrelsen, et af de forskellige udvalg, arrangement-ansvarlig, fotograf eller andet. Desuden vil man kunne se, hvem der også er forfattere på hjemmesidens blog og nyheder.

 

Helst alle frivillige
Vi skal helst have alle registrerede frivillige til at tilmelde sig databasen. Det kan bl.a. gøre indbyrdes kommunikation lettere på flere måder. Fx kan bestyrelsen eller et udvalg sende en besked til alle frivillige eller udvalgte frivillige på én gang.


Hvis nogen er usikre på teknikken eller andet i forbindelse med tilmelding, er der forhåbentlig andre frivillige, som kan hjælpe.

 

Bemærk:

Måske lidt langsom
Databasen er ikke superhurtig, så ha’ lidt tålmodighed. Du vil sikkert nok også opleve, at når du søger på et navn, kan personen i søgningen blive vist flere gange i søgeresultatet. Det skal du bare ignorere.

 

Søgning
Når du har lavet en søgning og måske derefter godt vil tilbage til ”Alle medlemmer”, så husk først at slette det navn, du har skrevet i søgning.

 

Personlige data
Du kan selv styre, hvor mange personlige data, du vil vise. Det styrer du ved at klikke på menupunktet ”Min konto”. Du kan også selv bestemme, hvilke notifikationer, du vil indsamle i relation til de funktioner, databasen er tilknyttet. Det styrer du bag menupunktet ”Indstillinger”.

bottom of page