top of page

VIDENSKABET

Vil du være med til at fylde og formidle indhold i "skabet"?

På Kulturloft er vi, i samarbejde med BMA (Ebeltoft Bibliotek), værter for de spændende livestream-foredrag fra Aarhus Universitet. Denne aktivitet har vi valgt at placere i et særligt aktivitetsområde, som vi kalder ”VidenSkabet”. Og hvorfor stoppe der? I VidenSkabet er der ”hylder, bøjler og skuffer” til meget mere.

 

Andre arrangementer i relation til naturvidenskab, samfundsvidenskab og kulturvidenskab ligger lige for, men vi tænker, at der også er god plads til filosofi og idéhistorie i "skabet". Og hvorfor ikke også metafysik og mere kontroversielle videnskabelige teorier, hvis der er interesse for det? Vi har ikke en facitliste, men blot stor nysgerrighed om, hvad virkeligheden i virkeligheden er.

VidenSkabet kan måske også være et rum til mere teknisk og praktisk funderet viden og formidling? Det kan fx være omkring en spændende hobby/interesse, som man kan samle en gruppe omkring.

 

Er du interesseret?
Medlemmer af Kulturloft kan gratis bruge vores lokale og faciliteter. Det kan du læse mere om her. Andre kan leje lokalet på vanlige vilkår – se Udlejning.

 

Hvis ovenstående har fanget din interesse, hører vi gerne fra dig. Du kan bruge vores kontaktformular.

LIVESTREAM-FOREDRAG FRA AARHUS UNIVERSITET

VidenSkabet har i foråret 2024 følgende livestream-foredrag på programmet:

20/2: Parasitter og mikrober


27/2: Jagten på den perfekte vejrudsigt?


12/3: Hvor længe kan vores celler leve?


19/3: Bomben


9/4: IG Nobel Prize


16/4: Menneskedyret


Alle foredrag starter kl. 19.00

Se vores program for yderlige information.

bottom of page