top of page

I ØVRIGT

Kulturloft vil gerne danne ramme om flere forskellige faste aktiviteter. VidenSkabet er et eksempel. Andet er måske på vej? 

VidenSkabet er blevet et fast element på Kulturloft. Primært med livestream-foredrag fra Aarhus Universitet. De helt indledende tanker om et "Borgernes Akademi" i sammenhæng med VidenSkabet er også blevet luftet. Desuden svæver der tanker rundt om en særlig Kultursalon – og måske også ideer til noget mere for børn på programmet. Spændende at se, hvad der kommer op at stå. Hvis du har projektideer til noget spændende, der kan blive en fast event på Kulturloft, er du velkommen til at kontakte os. Vi løfter ikke opgaven, men stiller gerne vores lokale og faciliteter til rådighed, hvis ideen er god og den passer til Kulturloft.

Særlig mulighed for medlemmer

Medlemmer af foreningen Ebeltoft Kulturhus kan gratis bruge vores lokale og faciliteter til arrangementer for medlemmer af foreningen. Der skal kun betales for rengøring og det årlige medlems-abonnement. Andre kan leje lokalet på vanlige vilkår – se Udlejning.

 

Særlige arrangementer, fx gentagende faste aktiviteter, som fint supplerer de øvrige faste aktiviteter på Kulturloft, kan vi evt. servicere med nyhedsomtale og evt. andet her på hjemmesiden. Men planlægning, yderligere formidling og selve afviklingen ligger som nævnt hos initiativtagerne til det specifikke arrangement.

 

Hvis ovenstående har fanget din interesse, hører vi gerne fra dig. Du kan bruge vores kontaktformular.

HVAD ER VIRKELIGHEDEN ...

... I VIRKELIGHEDEN?

VidenSkabet

Kulturloft danner også rammen om spændende foredrag. Ikke mindst Livestream-foredrag fra Aarhus Universitet, hvor der er fokus på forskellige videnskabelige emner. Disse Livestream-foredrag vises i samarbejde med BMA . 

Se vores program.

KULTURLOFT OG "VIDENSKABET"


Kulturloft vil i "VidenSkabet" gerne være samlingssted for alle med en levende interesse for verden, videnskab og vidensformidling. Sammen med interesserede kan VidenSkabet måske vokse og udvikle sig. Det vil vi godt sætte rum og faciliteter til rådighed for. Kontakt os, hvis du brænder for noget i den sammenhæng.

bottom of page