top of page

Kulturloft – frivillig

De mange kulturelle tilbud, vi kan opleve i Ebeltoft, skyldes i høj grad en fantastisk indsats fra en lang række frivillige.


De mange frivillige står bag

Som ny i Ebeltoft fra sommeren 2022 er jeg blevet overrasket over de mange kulturelle tilbud, der findes i byen. Jeg vidste godt, at Ebeltoft er en by, hvor der foregår meget – det var bl.a. derfor, vi flyttede hertil. Men alligevel – tilbuddene er mangfoldige. Hurtigt blev jeg klar over, at der er en afgørende grund til mangfoldigheden – og det er de mange frivillige, der i byen yder en fantastisk indsats.


En fornøjelse at deltage

Derfor lå det – for mig – lige for, at jeg selvfølgelig selv måtte gøre en indsat for, at disse mange kulturelle tilbud kunne fortsætte: Intet kommer ud af ingenting. Jeg meldte mig som frivillig på Kulturloft og hold da op en rejse, jeg har været på det sidste år: jeg har lært en masse nye mennesker at kende, fået nye sociale relationer, lært byen at kende fra mange nye vinkler, blevet valgt til Kulturloftets bestyrelse og har fået en klar fornemmelse af, at jeg kan bidrage med noget.


Kom og vær med

Jeg kan kun opfordre både nye – men også folk, der har boet i Ebeltoft i flere år – til at melde sig som frivillig – ikke mindst på Kulturloft. Du sidder helt sikkert med kompetencer og erfaringer, der vil kunne gøre gavn. Det kunne være ved at stå i baren til arrangementer, men også at indgå i nogle af vores udvalg: kommunikationsudvalget eller arrangementsudvalget.


At være frivillig på Kulturloftet er givende, og så er det faktisk smaddersjovt.


Arvid Bech
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

80 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page